Partners

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw bestaat uit twee woonzorgcentra, namelijk WZC OLV Gasthuis in de Ieperstraat en WZC Emmaüs in de Oostlaan, beide in Poperinge. 

OLV Gasthuis vzw is christelijk geïnspireerd en kan u een ruime waaier van kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening voorleggen waarbij betekenisvolle en warme zorg centraal staat.

Het OLV gasthuis biedt niet enkel een residentieel verblijf, kortverblijf, nachtverblijf, zorgflats of verblijf in een assistentiewoning aan. 

Zij geven de mensen van Groot-Ieper en Groot-Poperinge de mogelijkheid om de professionele warme zorg die de mensen in het WZC krijgen ook aan huis aan te bieden. Met hun thuisverplegingsdienst als dienstenhulp kunnen zij u ook thuis de ondersteuning geven die u verdient.

Indien u thuiswonend bent en u wenst uw dagen te vertoeven in een gezellige sfeer bent u eveneens welgekomen in het dagverzorgingscentrum De Plataan. 

 

 

Wil je meer weten over OLV Gasthuis en hun diensten? Surf dan zeker naar www.gasthuis.be of ga eens langs!

 Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw

Ieperstraat 130
8970 POPERINGE
057 34 69 10

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2021
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.