Partners

Huize Zonnelied biedt vanuit een christelijke bewogenheid aan zorgafhankelijken een thuisbenaderende leefsfeer met persoonsgerichte en kwaliteitsvolle zorgverlening. Naast het residentieel verblijf, kortverblijf of verblijf in een assistentiewoning bieden zij nog verscheidene andere zorg- en dienstverlening. 

Indien u meer nood zou hebben aan begeleiding en ondersteuning overdag en nog thuiswonend bent, bent u welgekomen in het dagverzorgingscentrum Zonnegloed, voor een goed gevulde dag in een aangename sfeer.  Enige tijd later is uit een samenwerking met het Psychiatisch Centrum het project Zonnewende ontstaan. Het dagverzorgingscentrum Zonnewende is specifiek gericht voor ouderen met een gestabliseerde psychiatrische problematiek die eveneens nood hebben aan meer ondersteuning. 

Indien u een buurtbewoner bent staat ook hun buurtrestaurant voor u klaar om u een heerlijke maaltijd in een gezellige sfeer aan te bieden.

 

Wil je meer weten over Huize Zonnelied en hun diensten? Surf dan zeker naar www.huizezonnelied.be of ga eens langs!

Huize Zonnelied vzw

de Stuersstraat 21

8900 Ieper

057 20 42 77

info@huizezonnelied.be

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2021
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.