Over ons

Over ons

De Zorgcirkel staat voor aangepaste zorg in jouw buurt.

Zes lokale woonzorgcentra bundelen hun krachten voor aangepaste zorg in jouw buurt!

 

OLV Gasthuis Poperinge, Wieltjesgracht Ieper, Wintershove Vlamertinge, Huize Zonnelied Ieper, Huize Sint-Jozef Ieper en Home Vrijzicht Elverdinge zijn de bezielers van De Zorgcirkel. Samen willen wij ons inzetten voor duurzame zorg en ondersteuning aan ouderen en andere zorgvragers in de regio Poperinge - Ieper. Alle mogelijke zorg- en dienstverleningen op gebied van gezondheid en welzijn voor ouderen verenigen in één lokale organisatie zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk kunnen blijven wonen in de thuisomgeving. Wij zorgen ervoor dat alles beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar blijft.

 

De Zorgcirkel beseft dat er maar één weg is naar duurzame zorg voor ouderen en zorgvragers: de menselijke weg. Wij nemen de tijd om te luisteren naar wat jij wil en gaan samen op zoek naar de meest aangepaste zorg in de buurt. De Zorgcirkel ambieert de onmiddellijke invulling van (zorg)vragen en wil ten alle tijden vermijden dat je van een kale reis terug thuis komt.

Nauw overleg en samenwerkingsverbanden tussen de lokale professionele en informele zorg- en welzijnsverstrekkers maakt dat wij zeer diverse routes kunnen bewandelen en alle mogelijke bestaande diensten kunnen verlenen alsook begeleiding in innovatieve dienstverlening. En dat alles gecoördineerd door jouw lokaal aanspreekpunt, De Zorgcirkel

  • test "altjes

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2021
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.