Ons aanbod

De Zorgcirkel brengt jouw dag op smaak met lekkere, gezonde en verse maaltijden aan huis!

Inwoner van Groot-Ieper en wordt koken een beslommering? De aan huis gebrachte warme maaltijden geleverd door onze partners zijn de oplossing. De vakbekwame koks werken iedere dag aan de meest gevarieerde en smakelijke menu’s. Zo blijft op je eigen benen staan niet alleen makkelijk, maar ook lekker!

Geen ingewikkelde voorwaarden. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel maaltijden je wenst. Ook aangepaste dieetmaaltijden zijn uiteraard mogelijk. De verse dagschotels worden rond het middaguur warm aan huis aangeboden. Dankzij de warmhoud-box blijft alles mooi op temperatuur en kan je zelf kiezen wanneer je aan tafel gaat.

Een maaltijd gereserveerd maar je hebt plots andere plannen? Geen probleem, wijzigingen kunnen ten laatste de dag zelf vóór 9h 's morgens doorgegeven worden. 

Voor slechts 7 euro geniet je van soep, hoofdgerecht en dessert op gelijk welke dag van het jaar. Betalen is makkelijk, per maandelijkse factuur.

 

Ook goesting gekregen? Kom eens langs in één van onze lokale loketten, stuur ons een mailtje (info@zorgcirkel.be) of geef ons een belletje op 0499 75 71 47. 

 

De Zorgcirkel werkt samen met Home Vrijzicht en Huize Wieltjesgracht als partner.  Onze partners hanteren een eigen menu die u online kunt raadplegen.  Als u klikt op het desbetreffende logo  wordt u doorverwezen naar de website waar u  de menu voor de komende periode kunt terugvinden . 

 

Smakelijk! 

  Home Vrijzicht

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2021
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.