Ons aanbod

Wanneer u ondervindt dat thuis- en buurtzorg niet meer voldoende is en denkt dat u in aanmerking komt voor een residentieel verblijf binnen De Zorgcirkel, dan helpen wij u graag verder.

Onze vzw beschikt over zo'n ruim 690 individuele kamers in de woonzorgcentra, maar voorziet ook in 163 assistentiewoningen in Poperinge, Ieper, Elverdinge of Vlamertinge.

Als u wegens een ziekenhuisopname, een operatie of andere redenen tijdelijk een verblijf zoekt dan hebben wij ook dé oplossing. Onze vzw beschikt eveneens over verscheidene kortverblijfkamers zodat u ook voor tijdelijke oplossingen de beste ondersteuning krijgt die u verdient. 

Indien u ervoor kiest om zich in te schrijven op een wachtlijst van een van onze woonzorgcentra, dan kunnen wij u een vrijblijvende gelijktijdige inschrijving op de wachtlijsten van onze andere woonzorgcentra aanbieden. Zo bespaart u zichzelf een hele grote administratieve rompslomp.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2021
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.