In jouw buurt

De Zorgcirkel beveelt het praatcafé Dementie warm aan. Dementie heeft een grote weerslag op het leven. Voor de persoon met dementie en zijn familie betekent het vaak een gevoel van verwarring, onrust en onmacht. 
Met het praatcafé dementie van de regio Ieper - Pôperinge willen we dit gevoel van isolement bespreekbaar maken en doorbreken.

Een café is dan ook de plaats bij uitstek om mensen te ontmoeten, contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. In elke bijeenkomst wordt een ander aspect van dementie belicht en er is heel wat mogelijkheid om vragen te stellen. 
Naast gerichte informatie is er ruimte voor ontmoeting met lotgenoten en een losse babbel bij een drankje. De toegang is gratis en vooraf inschrijven hoeft niet.

 

 

De Praatcafés Dementie in IEPER worden driemaandelijks georganiseerd en vinden plaats in CC Het Perron, M. Fochlaan 1 in Ieper.
De Praatcafés Dementie in POPERINGE worden driemaandelijks georganiseerd en vinden plaats in LDC De Bres, Veurnestraat 15 in Poperinge.

 

Het praatcafé is een samenwerking met het expertisecentrum Dementie Sophia en volgende partners:

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2021
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.