Evenementen

10 December 2019

Radio Copain @Studio Emmaüs t.v.v. de Warmste Week

Op 10 december, organiseert OLV Gasthuis vzw, in samenwerking met de Kunstacademie Poperinge, Radio Copain @ Studio Emmaüs. Vanuit een retro ingerichte living in wzc Emmaüs zal live internetradio gemaakt worden tussen 13u en 17u. Iedereen, ook jullie, kan de uitzending volgen via onze website www.gasthuis.be!

Het loont echter ook de moeite om tijdens de uitzending naar wzc Emmaüs af te zakken! De geur van de wafelenbak in de cafetaria zal je er de weg wijzen. Tijdens de uitzending komen er interviews aan bod en zullen er verzoeknummers worden geprogrammeerd.

Je kan nu je verzoekplaatje aanvragen door de invulstrook in te dienen aan een van de recepties of per mail naar liselotte.mens@gasthuis.be. Een andere mogelijkheid is via het contactformulier op onze website https://www.gasthuis.be/nl/radio-copain-live.html. Vermeld er zeker ook bij waarom je net dat liedje wenst!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

loading
De Zorgcirkel © 2020
logo netcrew smallWebdesign by Netcrew - Powered by E-means

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.